Elvira_9833.jpg
DSC_2353.jpg
DSC_0953_newborn.jpg
Elvira_9833.jpg

Praktisk info


"før vi går igang"

SCROLL DOWN

Praktisk info


"før vi går igang"

 

Det bedste tidpunkt for fotografering af nyfødte er indenfor de første 14 dage efter fødslen. Det er en god ide at booke jeres fotografering senest en måned før din terminsdato. 

Nyfødt fotografering er en meget tids- og tålmodighedskrævende opgave, men et minde for livet. Der skal normalt afsættes 3 timer til denne fotografering, så medbring pusletaske, evt en flaske med mælk og en sut! De bedste billeder får man, når babyen sover under fotosessionen.

Har du et lækkert tæppe eller anden ting der betyder meget for jer, medbring det gerne. Hav gerne en idé, om hvilken slags billeder I ønsker, inden I kommer, men før I kommer til mit studie, får vi en snak over telefon eller e-mail, så resultatet bliver i overensstemmelse med dine ønsker

Efter din session udvælger jeg de absolut bedste billeder, og efterbehandler dem digitalt , så de fremstår optimalt. Min leveringstid på de efterbehandlede billeder er ca. 14 dage. Jeg leverer dem digitalt, så du selv kan vælge, hvor du ønsker at fremkalde billederne og i hvilket antal.

 

 
DSC_2353.jpg

tålmodighed


tålmodighed


 

Ved Newborn fotografering kan hvad som helst ske. Det er derfor meget vigtigt, at I kommer med ro i maven - og en smule tålmodighed. Vær sikker på, at jeg har den fornødne tålmodighed, så vi har masser af tid til amning og bleskift. 

Vi skal have barnet til at sove, før vi kan gå i gang med at fotografere, for når babyen sover, er det meget lettere at placere babyens arme og ben, lige der vi vil have dem. 

DSC_0953_newborn.jpg

sikkerhed


sikkerhed


lys

 

Jeg fotograferer med ekstern blitz. Blitzen har en "softboks", så når jeg bruger indirekte blitzlys, er det helt ufarligt for den nyfødte. 

varme

 

Jeg har altid en behaglig temperatur i mit studie, så babyen - selv uden tøj - ikke fryser. Mine fotolamper varmer ret meget, og jeg bruger altid en varmepude under tæppet, som babyen ligger på.

positioner

 

Det findes mange søde positioner til de nyfødte. Jeg har selvfølgelig nogle ideer til positioner, men laver aldrig noget uden at forælderne synes det er en god idé. Mange ting spiller ind for hvad der er muligt. Her soiller især babyens humør en vigtig rolle. Da jeg nogle gange har brug for en ekstra hånd, f.eks. for at holde babyens hoved, er forældrenes deltagelse både nødvendig og ønskværdig.